K.L.S.K. Londerzeel

Seizoen 2017-2018
KSC GRIMBERGEN - KLSK
KSC Grimbergen SK Londerzeel

Nonchalant SK geeft riante bonus uit handen

Al na ruim twintig minuten leek SK zijn schaapjes op het droge te hebben na goals van Lkoutbi en De Boeck. SK was duidelijk de betere en had nog de mogelijkheden om de score verder uit te bouwen en alzo in de 2de helft niet meer in de problemen te komen. Een geteisterde thuisploeg, zonder trainer, zette in een ultiem offensief de scheve situatie nog recht en sleepte nog een punt uit de brand. Een nonchalant SK speelde daarbij reeds voor vroege paashaas. "Onaanvaardbaar" vond een messcherpe coach Van den Steen na de wedstrijd voor de camera van Ring TV.

SK ging als een speer van start en bij balverlies in de thuisverdediging trof Sami Lkoutbi enig mooi raak (0-1). Toch stond het onmiddellijk daarna bijna gelijk maar Tonini trof de paal. SK was duidelijk een maatje te groot voor KSCG en Degroodt kopte een hoekschop nipt voorbij de verste paal. Van Eyk nam doelman Espeso op de korrel. Halfweg de eerste helft leken de boeken toe te gaan. Na een knappe aanval verstuurde Van Eyk een mooie voorzet naar de volledig vrijstaande Ben De Boeck. De youngster kopte, bij zijn eerste basisplaats, overhoeks de bal tegen de nette (0-2). Jules Vits ging nog een paar keer zijn kans maar Espeso pakte of de bal ging over. Van Hamel kon enkel dreigen met een vrijschop. Rust 0-2

In de tweede helft een iets aanvallender Grimbergen zonder veel gevaar. Carrez zette doelman Sulmon aan het werk. Bij een lage voorzet van De Boeck was niemand gevolgd en een vrijschop van Lkoutbi ging over. Van Eyk tikte een voorzet van Vits naast. Suspens dan in de slotminuten. SK liet Grimbergen in de match komen met de aansluitingstreffer van Ozturk en diep in blessuretijd kopte Van Hamel de gelijkmaker binnen.

4' Lkoutbi (0-1)
22' De Boeck (0-2)
89' Ozturk (1-2)
93' Van Hamel (2-2)

Stoclet (2)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Snoeys, Degroodt, Vangrunderbeek, Stoclet, Vits (90' Van den Winckel), Dellevoet, Van Eyk, De Boeck (83' Verlinden), Lkoutbi (76' Cloetens).

2 K.R.C. Harelbeke 0
3 K.V.C. Sint-Eloois-Winkel Sport 0