Seizoen 2019 - 2020

FC GULLEGEM - KLSK
FC Gullegem SK Londerzeel

Stilstaande fases beslissend

Net als in de heenwedstrijd keerde SK, uit het Supra Bazaar stadion aan de Gullegemse Poezelhoek, puntenloos terug. Nochtans begon de wedstrijd schitterend voor SK na een vroeg doelpunt maar twee stilstaande fases deden SK de das om.

Michel Goffin Fernandez keerde terug in de basis ten nadele van Bonanno. Hij lag meteen aan de basis van het openingsdoelpunt. Na een duwfout net buiten de grote rechthoek, krulde kapitein Dellevoet de bal heerlijk buiten het bereik van Ampe (0-1). Nog voor het kwartier was volgemaakt was alles te herdoen. Op een Gullegemse hoekschop mocht Sempers volledig vrijstaand de bal tegen de touwen koppen (1-1). Toch had SK opnieuw de kans om op voorsprong te klimmen, maar Van Belle kreeg de bal niet voorbij een heel kluwen van benen. Bij de volgende aanval was het aan de overzijde opnieuw bingo en opnieuw op eenzelfde manier. Deze keer was het Dekiere die de bal voorbij een hulpeloze Otte kon koppen (2-1). Zimmer ging voor de 3-1 maar deze keer was Otte bij de pinken.

De 2de helft bleef SK het betere voetbal opdissen maar de Londerzeelse aanvallers hadden hun dagje niet. Goffin Fernandez trapte naast en Aalhoul zag zijn poging in de benedenhoek gered door een attente Ampe. De thuisploeg voetbalde geen kansen meer bij mekaar en aan de overzijde kon SK nog dreigen via Nzinga en Aalhoul.

Terug naar af dus voor SK dat zeker een punt had verdiend. Volgende zondag dan maar tegen Toekomst Menen.

2' Dellevoet (0-1)
12' Sempers (1-1)
20' Dekiere (2-1)

Van Belle (3), Nzinga (2), Van den Bossche (2), Pieyns (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht (82' Criel), Dellevoet, Nwadikwa, De Groodt, Teilinckx, Aalhoul, Goffin Fernandez (80' Van den Bossche), Pieyns, Van Belle (74' Bonanno), Nzinga.

Zondag 5 mei
Sint-Eloois-Winkel Sport 1-0 K. Londerzeel SK.
Olympia Wijgmaal 1-1 Diegem Sport
Westhoek 5-0 SCT Menen