HADES - KLSK
RC Hades SK Londerzeel

Brilscore na zoutloze wedstrijd

Beide ploegen hebben elk 1 punt vergaard na een wedstrijd zonder veel animo in het Kiewit stadion. De thuisploeg begon scherp aan de wedstrijd met een eerste schot dat via de buitenkant van de paal naast ging. Het tempo lag bij momenten hoog, er werd goed druk gezet maar uitgespeelde kansen waren er omzeggens niet en de beide doelmannen stonden vooral kou te lijden. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft bracht geen beterschap. SK kwam door de Limburgse powerplay niet in haar gebruikelijke spel. Pas een kwartier voor tijd kwamen er dan toch wat halve en hele kansen voor de bezoekers langs Sarr, De Groodt en Aalhoul. De thuisploeg kwam in het slot van de match nog even opzetten maar veel stelde het allemaal niet voor. (FVK)

Ploeg: Clepkens, Nwadikwa, Teirlinckx, Dellevoet, De Groodt, Pieyns, Tarfi, Aahloul, Sarr, (90’ Smars), Laurent, Ngoyi.

3 SC. Eendracht Aalst 0
4 SP. Hasselt 0