SK Londerzeel       FC Lebbeke   Competitie

KLSK - KLSK
SK Londerzeel Diegem Sport

Eerste driepunter voor SK

SK heeft in een hard bevochten wedstrijd zijn eerste overwinning behaald tegen de buren uit Diegem. Het waren Ali Yildiz met liefst 3 goals en doelman Stefan Roef, met enkele cruciale reddingen die SK over de streep trokken.

Het eerste wapenfeit was meteen bingo voor SK. Ali Yildiz trapte een vrijschop enig mooi over de muur en buiten het bereik van doelman Michiels binnen (1-0). SK wou al snel die voorsprong verdubbelen maar Michiels redde de trap van Taqi in de korte hoek. Egerickx had rond het halfuur dé kans om KDS op gelijke hoogte te brengen maar besloot onbegrijpelijk over. Zoals vaak valt dan het doelpunt aan de overzijde. Opnieuw Yildiz kopte een voorzet van Reangelo Manuel binnen (2-0). De thuisploeg had nog kansen via Yildiz en Taqi. Toch viel er voor de groen-witten nog een appel uit de kast. Deflem kon alleen op Roef afgaan en trapte de 2-1 tegen de netten, meteen ook de ruststand.

Al vrij snel in de tweede helft was alles te herdoen. Mauën strafte getreuzel in de thuisverdediging af en zette de gelijkmaker op het bord. De bezoekers roken de overwinning en zetten alles op alles. Bautmans werd in extremis afgeblokt door een Londerzeels been en Mauën kwam nog dreigen met een kopbal. Roef diende dan twee keer zijn uitstekende klasse te etaleren. Eerst op een vrijschop van Struys en in het slotkwartier ranselde hij nog een pegel van De Koker uit zijn netten. Enkele minuten voor affluiten viel de beslissing dan toch. Yildiz trapte via de Diegemse muur de bal tegen de netten (3-2).

11' en 30' Yildiz (1-0) en (2-0)
38' Deflem (2-1)
51' Mauën (2-2)
84' Yildiz (3-2)

Manuel (1), Caignau (1)

Ploeg: Roef, De Kegel, Dellevoet, Van der Veken, Caignau, Meseure, Pieyns, Taqi (76' Vergeylen), Yildiz, Manuel en Laureys.

6 Vc Lille United 30
10 K.R.C. Mechelen 27