K.L.S.K. Londerzeel

KSV BORNEM - KLSK
KSV Bornem SK Londerzeel

Makkelijke zege voor SK

SK had geen kind aan de Klein-Brabanders, die met een jonge en onervaren ploeg te weinig gewicht in de schaal konden leggen. Sander Van Eyk scoorde drie goals en komt daarmee op 22 competitietreffers. SK pakt daarmee een 6 op 6 in de jongste twee wedstrijden en tevens een doelsaldo van 6/0

Lees meer: KSV Bornem - SK Londerzeel

KLSK - KFC SPARTA PETEGEM
SK Londerzeel Sparta Petegem

Bleke leider kan SK niet bedreigen

SK heeft zijn 7de overwinning van het seizoen binnengehaald na een goede collectieve prestatie. Sparta kon nooit zijn status als leider in de verf zetten en doelman De Vriendt werd dan ook zelden echt bedreigd. Het werd dan ook een verdiende overwinning voor de thuisploeg met als motor een vaak ongrijpbare Greg Mahau, die ongetwijfeld zijn beste partij van het seizoen afwerkte, sinds hij het rood-blauwe shirt draagt.

Lees meer: SK Londerzeel - Sparta Petegem

FC GULLEGEM - KLSK
FC Gullegem SK Londerzeel

Greg Mahau bijna matchwinner

SK is niet puntenloos teruggekeerd uit de Gullegemse Poezelhoek. Toch kon het even goed een driepunter zijn geweest want SK had zeker de kansen op een tweede of derde goal. Mahau was bijna de matchwinner, want naast hij doelpunt zag hij ook nog een pegel uiteenspatten op de dwarsligger en een bal op de paal belanden.

Lees meer: FC Gullegem - SK Londerzeel

KLSK - KVK WESTHOEK
SK Londerzeel VK Westhoek

Hattrick van Sander Van Eyk

SK heeft zijn eerste driepunter van dit nieuwe jaar binnen. Nadat SK in de heenwedstrijd al won met 0-7, werd ook in de terugwedstrijd, op een verbluffende manier afstand genomen van de Katjes uit Ieper. Nog voor het uur stond er al een 4-0 op het bord en had Sander Van Eyk al drie keer gescoord. De teller van de Londerzeelse nummer 9 staat inmiddels al op 18 rozen. Ronduit indrukwekkend! Hij is daarmee ook veruit de beste schutter in onze reeks. Jammer genoeg pakte Sander zijn 3de kaart en zal hij er zondag in de Gullegemse Poezelhoek niet bijlopen. De potentiële vervangers kunnen zich al warm lopen.

Lees meer: SK Londerzeel - VK Westhoek

KLSK - SK SINT NIKLAAS
SK Londerzeel SK Sint-Niklaas

SK de kansen, de Klaasjes de goals

SK heeft het jaar 2017 niet kunnen afsluiten met een overwinning. Erger nog, een superefficient Sint-Niklaas heeft SK nog een serieuze 1-4 nederlaag toegediend. Toch zeggen de cijfers niet alles, onze rood-blauwen hadden in het laatste kwart van de match ruimschoots de kansen maar pech, een sublieme doelman Merckx en paal en lat stonden een aantal doelpunten in de weg.

Lees meer: SK Londerzeel - SK Sint-Niklaas

Zat 17 feb
SK Sint-Niklaas 1-3 Rupel Boom
Sparta Petegem 2-0 RC Gent
RC Harelbeke 0-2 KSV Temse
KSK Ronse 0-1 Mandel United
Zon 18 feb
Sint-Eloois-Winkel Sport 3-1 Olsa Brakel
FC Gullegem 4-1 Pepingen-Halle
KSV Bornem 0-4 K. Londerzeel SK.
VK Westhoek 4-2 Torhout

1 K.F.C. Sparta Petegem 45