K.L.S.K. Londerzeel

0 -

KVK WESTHOEK - KLSK
KVK Westhoek SK Londerzeel

SK hakt Westhoek in de pan

Het mooie Ieper was het decor voor een schitterende voetbalavond voor de Londerzeelse voetbalfamilie. Een stevige trip dat wel maar ... de afwezigen hadden deze keer ongelijk. Na de wedstrijd leek het wel dat met "Eska" de mannelijke variant van "Irma" was gepasseerd in het Crackstadion. SK kneep de katjes in het donker en de 0-7 gaf een precies beeld weer van de waardeverhoudingen tussen beide ploegen. Laten we met zijn allen hopen dat de trein nu goed en wel vertrokken is.

Lees meer: KVK Westhoek - SK Londerzeel

SK SINT NIKLAAS - KLSK
SK Sint-Niklaas SK Londerzeel

SK start het kampioenschap met een valse noot

De Klaasjes hebben onze rood-blauwen duidelijk terug gewezen met 3-0. Grote boosdoener was de Sint-Niklase sluipschutter Kristof Verspeeten, die twee maal raak trof. De spelers konden de nieuwe T1 Tim Scheers dus geen puntengewin aanbieden voor zijn eerste competitiewedstrijd.

Lees meer: SK Sint-Niklaas - SK Londerzeel

KLSK - KV WOLUWE ZAVENTEM
SK Londerzeel KV Woluwe-Zaventem

SK maakt het verschil in de 2de helft

SK heeft de laatste oefenpartij voor eigen volk gewonnen tegen Woluwe Zaventem. De bezoekers kwamen eerst op voorsprong langs Nzinga die de rebound binnentrapte, wanneer Garmaoui de paal trof (0-1). Een minuut later verraste Leemans op hoekschop inclusief doelman Frans en hingen de bordjes gelijk (1-1). Vinnie Frans redde nog een kopbal van Van Eyk. Rust 1-1

Van Eyk trapte een voorzet van Lkoutbi in een tijd naast. Degroodt kopte een hoekschop van Mahau tegen de netten (2-1). Mahau stuitte op een attente Frans en aan de overzijde trapte Nerinckx naast. Lkoutbi zette de 3-1 eindstand op het bord.

Nzinga (0-1)
Leemans (1-1)
Degroodt (2-1)
Lkoutbi (3-1)

Ploeg: Sulmon (46' De Vriendt), Van den Broeck (46' Cloetens), Dellevoet, Degroodt, Leemans (46' Vangrunderbeek), Stoclet, Rijmenams, Verlinden, Van Eyk (67' De Boeck), Serrou (46' Lkoutbi), Deflem (46' Mahau)

KLSK - KFC EPPEGEM
SK Londerzeel KFC Eppegem

Klasseverschil omgezet in doelpunten

SK heeft makkelijk afstand genomen van Eppegem. De thuisploeg had doorlopend balbezit en veldoverwicht en scoorde voor de rust langs Deflem en Van Eyk. Na een fout van Verlinden op Heyvaert ging de bal op de stip maar Sulmon bewees eens te meer zijn waarde en pakte de elfmeter van Baetens.

Na de rust zorgde Deflem voor de 3-0 en na een mooie combinatie Lkoutbi-De Boeck prikte de youngster de vierde goal van de avond tegen de netten. Lkoutbi zag een verre lob nipt naast gaan maar pikte toch zijn goaltje mee en zette de 5-0 eindstand op het bord.

Gave prestatie van onze boys!

RWDM logo - KLSK
RWDM SK Londerzeel

Bekeravontuur voor SK voorbij

SK is er niet in geslaagd om de volgende ronde van de Croky Cup te bereiken. RWDM won met het kleinste verschil dankzij een strafschop voor de rust. Daardoor mogen de Brusselaars het in de volgende ronde opnemen tegen VW Hamme. SK kan zich nu concentreren op de start van de competitie.

SK startte met : Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Degroodt, Vangrunderbeek, Verlinden, Rijmenams, Mahau, De Boeck, Van Eyk en Deflem.

KLSK - RACING MECHELEN
SK Londerzeel Racing Mechelen

SK heeft met het kleinste verschil gewonnen van de eersteprovincialer. Daimy Deflem scoorde in de 2de helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

SK startte met een aantal spelers die de voorbije weken minder gespeeld hadden. Rond het uur kwamen een achttal spelers van het basiselftal in de ploeg. Enkel De Vriendt, Lkoutbi en Leemans maakten de hele wedstrijd vol.

Opmerkelijk: na Diegem en La Louviere nam SK het voor de 3de maal op rij op tegen een groen-witte tegenstander en Jonas Aeyels speelde de hele wedstrijd in het shirt van Racing Mechelen.

Zat 23 sept
Torhout 19:30 Sint-Niklaas