K.L.S.K. Londerzeel

14 augustus 2018

KLSK - KV MECHELEN
SK Londerzeel KV Mechelen

Ruime opkomst voor een aardige pot voetbal tegen KV Mechelen, de topfavoriet in 1 B, dat toch aantrad met een ruime afvaardiging uit zijn A-kern.
SK deed het zeer goed met een vlotte balcirculatie, veel beweging met of zonder bal en steeds zoekend naar een voetballende oplossing.

Er waren kansen aan beide zijden maar het enige doelpunt viel enkele minuten voor het einde door een puntertje van Rob Spanoghe.

K RUPEL BOOM FC - KLSK
Rupel Boom SK Londerzeel

Proficiat FC Rupel-Boom !

De titel is een feit voor Rupel-Boom, voor de promotie is het echter nog wachten tot woensdag wanneer de Boomkes hun licentiedossier dienen te verdedigen voor het BAS. Dit brengt ongetwijfeld menig zweetdruppels met zich mee maar die waren er zondagmiddag ook in de blauw-zwarte rangen.

Lees meer: Rupel Boom - SK Londerzeel

KLSK - SK PEPINGEN HALLE
SK Londerzeel SK Pepingen-Halle

SK Londerzeel is mathematisch gered

Grote opluchting na de wedstrijd in de Londerzeelse voetbalfamilie. Met een doelpunt in de slotminuut van Daimy Deflem verzekerde SK zich immers van het behoud in de 2de amateurreeks. Na een spannende wedstrijd gekruid door 5 goals, trok SK uiteindelijk aan het langste eind. Voor Pepingen-Halle worden het nog spannende weken.

Lees meer: SK Londertzeel - SK Pepingen-Halle

KRC GENT - KLSK
KRC Gent SK Londerzeel

Slechts 1 punt voor SK

Met een late vrijschop van De Bruycker (zijn eerste van het seizoen) haalden de Ratjes nog een punt binnen, waardoor een 2-2 gelijkspel op het scoreboard kwam. Een terechte puntendeling waarin beide ploegen en pak kansen bij mekaar voetbalden, waardoor de score veel hoger had kunnen oplopen. Voor de thuisploeg meteen hun eerste puntendeling van het seizoen.

Lees meer: RC Gent - SK Londerzeel

KLSK - KSV TEMSE
SK Londerzeel KSV Temse

SK sleept zich naar het einde

SK is er in zijn tweede opeenvolgende thuiswedstrijd niet in geslaagd om punten thuis te houden. Een niet eens zo imponerend Temse ging met een driepunter aan de haal. Vermits de directe achtervolgers Halle-Pepingen en Torhout nu ook punten beginnen sprokkelen, kan SK nog niet op zijn lauweren ruste en zijn nog enkele punten broodnodig om barrages te vermijden.

Lees meer: SK Londertzeel - KSV Temse