SK Londerzeel       KFC Duffel    Competitie

KLSK - EENDRACHT AALST
SK Londerzeel Eendracht Aalst

SK sneuvelt in de 4de ronde Crocky Cup

De Ajuinen hebben SK een halt toegeroepen in de 4de ronde van de Croky Cup waardoor de wit-zwarten de verre verplaasting naar Onhaye mogen maken in de 5de ronde.

Een aangenaam kijkstuk werd het, bijgewoond door een pak supporters. Spanning troef ook waarbij beide partijen zich in de eerste helft in evenwicht hielden. In de tweede helft trokken de bezoekers het laken naar zich toe.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor SK. Een lange uitgesponnen actie zette uiteindelijk Van Hoof voor doelman Van Gerven die het schot van de Londerzeelse aanvaller kon pareren, maar de rebound werd binnengetrapt door Morais de Almeida (1-0). De bezoekers reageerden via een bedrijvige De Neve die eerst Clepkens aan het werk zette en even later naast kopte.

Het was slechts uitstel want als de volledig losgelaten Van den Berghe kon aanleggen was Clepkens geklopt (1-1). Toch kwam de thuisploeg halfweg de eerste helft opnieuw op voorsprong langs Aalhoul en even later was Aalst bijna uitgeteld maar Morais de Almeida trof de paal. Een pegel van Mertens ging via een Londerzeelse rug in hoekschop. De Neve kopte de 2-2 tegen de netten en Clepkens redde nog een pegel van alweer De Neve.

In het openingskwartier van de 2de helft zorgden Aalhoul (plaatsbal nipt naast) en Sterckx (op vrijschop) voor het Londerzeelse gevaar. Eendracht voerde dan de druk op en De Neve zette Clepkens aan het werk. Bij een nieuwe dekkingsfout na hoekschop kon Mertens makkelijk binnenkoppen (2-3). Het was uiteindelijk de ingevallen Cocchiere die de wedstrijd in zijn definitieve plooi kon gieten.

2' Morais de Almeida (1-0)
11' Van den Berghe (1-1)
22' Aalhoul (2-1)
38' De Neve (2-2)
69' Mertens (2-3)
88' Cocchiere (2-4)

Caignau, Teirlinckx

Ploeg: Clepkens, Caignau (79' Nelis), Dellevoet, Nwadikwa, De Groodt, Teirlinckx, Pieyns, Aalhoul, Sterckx, Van Hoof en Morais de Almeida.

Zaterdag 9 november
ASV Geel 2-2 Berchem Sport
Hoogstraten 1-0 RC Hades
SP Hasselt 2-0 Olympia Wijgmaal
Cappellen 0-2 K. Londerzeel SK.
Zondag 10 november
KFC Duffel 2-3 KVK Tienen