SK Londerzeel       FC Lebbeke   Competitie

2 - 2  28 januari 2023
PEPINGEN HALLE - KLSK
Pepingen-Halle SK Londerzeel

SK trekt het laken naar zich toe in de slotminuten

SK en openingswedstrijden, het leek niet altijd een succesvol huwelijk. Het leek er tot in de slotminuut opnieuw op dat SK, in het nieuwe complex van SK Pepingen-Halle, er opnieuw niet zou in slagen. Reangelo en Odimboleke dachten daar echter anders over.

Veel volk voor de opening van het vernieuwde complex van de thuisploeg, dat niet op zijn sterkst kon aantreden. Met Figys en Morais de Almeida ontbraken o.m twee ex-SK-ers. De klemtonen van deze derby lagen in het begin en op het einde van de wedstrijd.

De secondenwijzer van de klok had zijn eerste rondje nog niet afgewerkt of Van Belle haakte Odimboleke in de zestien en de bal ging op de stip. Van der Vorst ranselde de strafschop van Van Kruijssen uit de benedenhoek. Het bleek het enige hoogtepunt te zijn in een zoutloze eerste helt met weinig of geen kansen.

Bij het begin van de tweede helft ontsnapte de rood-blauwen al snel aan een achterstand, maar Aalhoul trapte voor open doel pardoes op De Kegel. Met Odimboleke (op de knuisten van Van der Vorst) en Van Kruijssen (naast) hadden de bezoekers nog kansen. Tot in de slotfase: eerst tikte Papi Reangelo binnen op aangeven van Van Kruijssen en diep in blessuretijd bekroonde Odimboleke zijn goede partij met een pegel voorbij de thuisdoelman.

Komende zaterdagavond ontvangt SK Berchem Sport. Aftrap om 19.30 uur.

89' Papi Reangelo (0-1) 92' Stephane Odimboleke (0-2)

Ploeg: Roef, Van den Bogaert, De Kegel (78' Daeseleire), Mauro, Dellevoet, Meseure, Pieyns (61' El Yazidi), Van der Veken, Van Kruijssen (90' Hermans), Odimboleke, Reangelo

6 Vc Lille United 30
10 K.R.C. Mechelen 27