KSK Tongeren       SK Londerzeel   Competitie

1 - 2  4 december 2022
KLSK - CITY PIRATES
SK Londerzeel City Pirates Antwerpen

SK lijkt het winnen verleerd te zijn

Een nieuwe opdoffer voor de troepen van coach Stijn Geys die door deze nederlaag sinds januari pas één keer konden winnen - 0-1 op het veld van Wijgmaal -, met als gevolg een 6 op 24. Door deze overwinning springen de Piraten ook over onze rood-blauwen in het klassement.

Trainer Geys kon in tegenstelling met de match op Aalst toch een aantal sterkhouders recupereren. SK drukte zijn stempel op de eerste helft maar de scherpte voor doel ontbrak. De kansen waren dan ook zeer ruim op één hand te tellen. El Yazidi en Papi konden dreigen maar zonder veel gevaar. Op een lage voorzet van Van Kruijssen was niemand gevolgd om binnen te duwen. De bezoekers stelden hier niks tegenover. De rust werd dan ook bereikt bij 0-0

Na de koffie toch wat meer animo in de partij met een trap van Ernst voorlangs en een schot van Papi op de dwarsligger. Wanneer El Mokadem zijn duivels ontbond ging het snel van 0-0 naar 0-2. Eerst trapte hij een door Roef afgeweerde bal tegen de netten en even later profiteerde hij van slordig spel tussen Daeseleire en Dellevoet om de 0-2 op het scorebord te zetten. De ingevallen youngster Oulad voorkwam nog de 0-3 van Sawaneh. Wanneer opnieuw El Mokadem doelman Roef omspeelde, lag de 0-3 voor het rapen maar de trefzekere spits trapte onbeholpen naast. El Mokadem probeerde zijn hattrick te scoren maar een knappe tussenkomst van Roef stak hier een stokje voor. En SK? Dat raakte verder aan geen enkele doelrijpe kans in de tweede helft.

Lukt het dan komend weekend op het veld van Tongeren om nog een aan te knopen met de zege?

57' en 60' El Mokadem (0-1 & 0-2)

Ploeg: Roef, Daeseleire (82' Oliseh), Dellevoet, Mauro, De Kegel, Meseure, Pieyns (68' Oulad), El Yazidi, Van der Veken, Van Kruijssen, Papi Manuel

6 K.R.C. Mechelen 22
7 Yellow Red K.V. Mechelen B 21