S.K. Londerzeel

Stamnummer: 3630 - Brusselsestraat 149, 1840 Londerzeel

Volgende Wedstrijd
SK Londerzeel       Bocholter    Competitie
     20 oktober 2019
  -    15:00
Voorbeschouwing

Vorige Wedstrijd
SP. Hasselt       SK Londerzeel   Competitie
       12 oktober 2019
2 - 1  20:00
 Verslag

KFC MANDEL UNITED - KLSK
Mandel United SK Londerzeel
0 1

Eindelijk!

Voor de match was er een minuut stilte ter nagedachtenis van een bestuurslid van de thuisploeg en voor Ulrik Pas die zowat 40 jaar afgevaardigde was van onze 1e ploeg.

Na de flinke dosis pech van de voorbije weken, de naakte 0 op 15, en zelfs het in handen krijgen van de rode lantaarn, is SK er in geslaagd vriend en vijand te verrassen door (oververdiend) te gaan winnen op het veld van fusieploeg Mandel United (voor de start van de competitie getipt als dé titelkandidaat). Een late goal van invaller Ben De Boeck was voldoende om de broodnodige 3 punten mee te nemen naar Londerzeel. Hopelijk wordt dit de start van een remonte in het klassement.

De zaterdagavondmatchen op West-Vlaamse bodem lijken dit seizoen garant te staan voor succes. Na de spectaculaire 0-7 in Ieper op de 3de speeldag volstond nu één doelpunt om de volle buit te halen. Het zag er nochtans voor SK niet zo heel goed uit in de slotfase van de match in het Gemeentelijk Sportstadion van Ingelmunster (waar nog enkele seizoen 2de klasse-voetbal werd gespeeld, onder meer onder leiding van Jan Ceulemans). SK moest het zien te rooien met een man minder vanaf minuut 67 (waarin Dellevoet voor een trap langs achteren de rode kaart gepresenteerd kreeg, tot consternatie van spelers en coach en alleszins tegen de geest van de match die voor het overige in alle sportiviteit verliep). En zoals gebruikelijk was er de traditionele bal op de paal (kopbal van Van Eyk in ’79, na een puike voorzet van De Boeck). “Het zal toch weer niet...” begonnen de meegereisde Londerzelenaren al te vrezen voor het spreekwoordelijke deksel op de neus aan de overzijde. Maar een teleurstellende thuisploeg kon zelfs tegen 10 man niet scoren en in minuut 88 was er dan een verre uitrap van Sulmon, mistasten van een Mandel-verdediger en een opportunistische De Boeck die hem de bal ontfutselde en mooi binnentrapte. 0-1 voor Londerzeel, wat een ontlading!

Het was geen hoogstaande wedstrijd. De eerste helft was één langgerekte studieronde, met veel middenveldspel, onnauwkeurigheden en balverlies en dit alles aan geserveerd een laag tempo. Twee kansjes noteerden we voor SK: minuut ’17 schotje van Deflem naast, minuut ’41 voorzet van diezelfde Deflem op Van Eyk die alleen voor doelman Laleman kwam te staan maar net niet bij de bal kon. Sulmon had zo goed als geen werk al bracht hij zichzelf bijna in moeilijkheden door de bal tegen het lichaam van een Mandel-speler te trappen, gelukkig zonder verder gevolg.

In de tweede helft ging het tempo iets omhoog en kregen we dan toch wat meer combinatievoetbal te zien. Vooral na de uitsluiting van Dellevoet werd het spannend. Mandel kwam nu meer op. In minuut ’73 was er een gevaarlijk voorzet-schot vlak naast de paal. Even later werd een vrijetrap net buiten de 16 meter op de deklat geschilderd. Londerzeel dreigde even nadien aan de overzijde maar de kopbal van Van Eyk strandde op de paal. De verlossende treffer kwam er uiteindelijk toch voor SK twee minuten voor affluiten via de ingevallen Ben De Boeck. (FVK)

Doelpunten:
88’ De Boeck (0-1)

Gele Kaart:
Rijmenams (3), De Boeck (2)

Rode Kaart:
Dellevoet

Ploeg: Sulmon, Cloetens, Nwadikwa, Stoclet, Van Eyk, Lkoutbi (56’ De Boeck), Deflem (Vangrunderbeeck), De Groodt, Van den Broeck, Rymenams (Verlinden), Dellevoet

 

Wedstrijden

Speeldag 7
Zaterdag 12 oktober
Bocholter 3-0 KVK Tienen
ASV Geel 2-0 Spouwen-Mopertingen
SP. Hasselt 2-1 K. Londerzeel SK.
Zondag 13 oktober
Olympia Wijgmaal 2-1 Berchem Sport
Eendracht Aalst 1-0 Hoogstraten
Cappellen 0-1 RC Hades
KFC Duffel 1-3 Diegem Sport
Pepingen-Halle 0-1 Vosselaar

Klassement

Plaats Clubnaam Ptn
1 K. Bocholter VV. 16
2 K.VK. Tienen 15
3 SC. Eendracht Aalst 15
4 SP. Hasselt 13
5 K.VV. Vosselaar 12
6 RC. Hades Kiewit Hasselt 12
7 R. Cappellen FC. 11
8 A.S.V. Geel 11
9 K. Olympia SC. Wijgmaal 10
10 Spouwen-Mopertingen 9
11 S.K. Pepingen-Halle 8
12 K.FC. Duffel 6
13 K. Berchem Sport 2004 5
14 K. Londerzeel SK. 4
15 Hoogstraten VV. 4
16 K. Diegem Sport 3
Details

Onze Mailadressen

Algemene vragen i.v.m. KLSK :
info@sklonderzeel.be

Jeugdwerking van KLSK :
jeugd@sklonderzeel.be

Publiciteit en sponsoring op KLSK :
publiciteit-sponsoring@sklonderzeel.be

Persvragen, accreditaties, enz :
pers-communicatie@sklonderzeel.be

Events bij KLSK (Footlunch, huur VIP lounge, ... ) :
events@sklonderzeel.be

Tickets & abonnementen:
ticketing@sklonderzeel.be

Websitegerelateerd :
website@sklonderzeel.be

BELANGRIJK!
Gebruik steeds het correcte mailadres.
Dit zorgt voor een vlotte communicatie en snelle afhandeling van uw vraag.

Facebook

Hartveilige Club

AED

SK Londerzeel kan zich voortaan een "hartveilige" club noemen, dankzij de "AED CU - SP1 defibrilator" die ter beschikking staat van iedereen die zich in het Stadion Dirk Putteman bevindt.
Hoe je deze kan gebruiken kan u hier terugvinden: https://vimeo.com/122480521#t=NaNs 
Met dank aan verenfabriek Hermans.