Olympia Wijgmaal       SK Londerzeel    Competitie

KSV TEMSE - KLSK
KSV Temse SK Londerzeel

Twee goals van Sander Van Eyk niet voldoende

SK is er niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Temse. Een zwakke eerste helft deed de rood-blauwen de das om.

Veel viel er in de eerste helft niet te beleven in het zeer karig gevulde Fernand Schuermanstadion. Met veel goede wil konden we enkele kansjes noteren. Van Eyk, De Boeck en Lkoutib namen doelman Deloose op de proef. Aan de overzijde trapte de aalvlugge Virgone een voorzet van Kudimbana naast. En toch ... stond er na 45' een 2-0 op het scorebord. Doelman Sulmon verkeek zich, mede dankzij de zon, op een ongevaarlijke vrije trap van Seppe Kil en de bal viel binnen. SK was na 20' op achtervolgen aangewezen. Net voor de rust zorgde een zoveelste fout in de verdediging (te korte pass van Dellevoet) dat Kudibana mocht aanleggen en zijn schot ging via de hand van Sulmon en de paal tegen de netten (2-0).

Trainer Scheers greep tijdens de rust in en bracht Vangrunderbeek voor de lichtgekwetste Degroodt en Mahau kwam Verlinden te vervangen. SK veel meer aan de bal en er volgden ook een aantal kansen langs Lkoutbi en Mahau. Kabir van de thuisploeg stuitte op doelman Sulmon. Toch kwam Sk opnieuw in de wedstrijd toen de, voor De Boeck, ingevallen Deflem Van Eyk bediende en Sander zijn 9de van het seizoen binnenduwde. Toch liet SK zich weer verrassen en de vrijstaande Martin bij zijn eerste baltoets, volledig vrij, de 3-1 tegen de netten trapte. SK vocht nog terug en opnieuw Van Eyk kon de 3-2 scoren.

SK staat nu voor 3 cruciale weken met duels tegen Racing Gent, Halle-Pepingen en Torhout. De ploeg weet wat gedaan ...

20' Kil (1-0)
41' Kudimbana (2-0)
71' Van Eyk (2-1)